lite annars

 
 
Nu är spanskakursen avklarad. Har läst spanska 4 under denna termin på komvux. Jag har lärt mig så mycket och det var defenitivt ett bra initiativ att läsa spanska innan jag ska iväg igen. Nu har jag fått teorin så får jag praktiken i Peru, Nog för att jag fått praktik under kursen och så pratar jag ju med mina expand peru vänner. Jag måste också erkänna att det har varit ganska jobbigt att läsa samtidigt som heltidsarbete, men det har det defenitivt varit värt. Jag har också haft en bra och flexibel lärare så jag har kunnat flytta runt lite på prov osv. Det är jag riktigt tacksam för.
 
Förra helgen var jag på samtalsledarutbildning för Rädda Barnen. Jag ska ha en samtalsgrupp med ungdomar när jag kommer hem från Peru. Det ser jag verkligen framemot, men det känns lite långt bort först måste jag fokusera på mitt Peruarbete. 
 
Snart är Musikhjälpen slut. Jag har försökt att lyssna så mycket jag har hunnit och jag har också önskat 3 låtar, meeeen jag tror inte att de spelar någon av dem, men det är inte det viktigaste. Det viktigaste är ju att man får vara med och hjälpa till. Jag tycker musikhjälpen är ett väldigt bra initiativ som engagerar många människor.
 
Jag har börjar läsa Maktens slavar av Lydia Cacho en gång till. Jag tycker det är en av de viktigaste böcker som finns och jag tyckte också jag läste den för fort sist så jag ville läsa den en gång till. Jag ska också ta mig tid att skriva en recension när jag är klar. Jag har saknat att läsa böcker och det har inte blivit att läsa något för jag har varit tvungen att fokusera på spanskan all ledig tid. Jag ska också läsa Jag låter mig inte skrämmas av Lydia Cacho när jag är klar. Den har jag också läst tidigare, men jag känner att jag måste läsa den igen. Sen har jag flera andra böcker hemma som jag måste läsa och som jag inte läst tidigare. Jagska också försöka få tag på Los demonios del Edén av Lydia för den har jag inte läst och jag vill gärna läsa böcker på spanska också. 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0